2vnt Metalo Pasakų Saulės Šviesos Lauko Apdailos Metalo Pasakų Sodas Kuolas Kuolą, Šviesos, Veja,Terasa,Kiemelis

€31.40 €45.50

Prekės kodas: w3289

Statusas: Sandėlyje

Tai yra saugus sandoris .

Gaminio Apžvalga

Prekės Aprašymas

Produkto Aprašymas

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija.Pagamintas iš aukštos kokybės metalo, medžiagos, nėra lengva , mielas ir juda.

Puikus papildymas jūsų vejos ir namų dekoro, tai tikrai gyvinti savo kieme, vejos, tvenkinys, sodas.Šis sodas statula yra taip pat įdomus dovanų duoti savo šeima ir draugais, kaip Motinos Diena, gimtadienius, housewarming ir vestuvių dovana.

s Statula Apšviesti jūsų vejos ir sodo naktį su šio žavinga pasakų mergaitės statula, parodžiusi, kad išmeta švyti kaip saulė ir dangus tampa tamsus.Sugeria saulės per dieną, tai žavinga vejos ornamentu naudoja saulės energiją į šviesą naktį.

Lengva įdiegti: Šių Metalo Pasakų saulės būti daroma per kelias minutes.Metalo laumės yra pirmasis ant medinių polių, tada prikaltas prie purią žemę pagal tiesioginių saulės spindulių ir pakabinti su saulės lempos.Yra umbra.Prašome imtis prieš įkraudami.

Su dekoratyvinis Apšvietimas žolynams, kiemuose, durų, gyvenamieji kambariai, valgomasis kambariai, miegamieji, barai, klubai, kiemai, vestuvėms ir kitoms vietos patirti romantiškas ir šiltas .

Spalva: Juoda

Medžiaga: geležis

Pakuotės Turinys:

2 x Black Yard Papuošalai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.deliverinam.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.deliverinam.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Produkto specifikacija

Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija

Yra Lemputės Įtraukti Taip

Sertifikavimo NĖRA

Klientų Reitingas Ir Atsiliepimai

Bendras Įvertinimas ir Apžvalga

0

Iš 5

(Remiantis 0 Atsiliepimai)

Įvertinti šį produktą

Prašome rašyti savo komentarą

Rūšiuoti pagal:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko...

€7.80 €34.66

prekės informacija: 【pakavimo sąrašas】1 * marškinėliai +1 * šortai 【medžiagos】aukštos kokybės poliesteris, patvarus, tinka jūsų kasdieniam dėvėjimui. 【rankovės stilius】nuolat trumpas rankovės 【modelis】3d spausdinti 【apykaklės】o-kaklo 【funkcijų】stilingas

€17.96 €29.94

logotipą rudens-žiemos vyrų 3 dalių komplektas hoodie+sweatpants+liemenė priežastinis tracksuit komplektus storas šiltas bėgiojimas atitiktų naujus vyrams užsakymo procesas: jei norite tinkinti logotipas 1. susisiekite su mumis ir siųsti savo nuotraukas, logotipus

€37.05 €154.36

dėmesio 1. tai yra kinų dydis, apie 1-2 dydis mažesnis nei es ir jav dydžio.jei nešiojate es/jav dydis l,jūs galite pasirinkti mūsų dydis xl arba xxl. 2. matuojant ranka,1-3 cm skirtumas yra leidžiama (1cm=0.39 colių). 3.ten bus spalvos klaida produkto nuotrauka

€47.70 €95.41

prekė yra azija dydis,3-4 dydis mažesnis nei euro/jav.pls patikrinti dydžio diagramos atsargiai patarimai, kaip pasirinkti dydį: pls naudoti panašus audinys tavo palyginti su dydžio diagramos. 1. pls leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo priemonė. 2. spalvos gali

€36.32 €71.21

vyriški medvilniniai baggy krovinių kelnės visas ilgis darbas, darbo drabužiai atsitiktinis poilsiu hip-hop japonijos streetwear plius dydis 28-38 dydis informacija: dydis 28:liemenį 71 cm, ilgis 98cm, klubai 94cm. dydis 29:liemuo 74cm, ilgis 99cm, klubai 96cm. dydis

€21.30 €43.47

gerbiami klientai, 1.mes siūlome aukštos kokybės paslaugas. 2.tiesioginis pristatymas iš gamyklos. 3.mes galime jums pasiūlyti naujovę stiliaus dizaino ir lašas laivybos. 4.jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark. 5.mes taip

€39.47 €41.55

šiltas/priminimas:ši prekė yra azijos dydis.paprastai yra mažas, 2 dydis, nei es ir jav dydžio .prašome pasirinkti 2 didesni, nei įprasta. skelbimas: 1.visi matmenys yra matuojami ranka.dėl skirtingų produktų partijos, gali būti 1cm-3cm paklaida.(1cm=0.393 į=2,54

€10.13 €16.33

mokėjimo būdas priimame tik sąlyginio deponavimo sąskaitos,kreditinės kortelės,western union .prašome sumokėti per 7 dienų nuo užsakymo.grąžinimo politika tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos

€17.18 €21.47

pristatymas: 1. prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.prašome leiskite man žinoti, per 1-2 dienas, jūsų adresas yra teisingas 2. prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo